Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

Een nieuwe responsive website?
Datasign maakt de weg vrij naar een succesvolle responsive (geschikt voor ieder apparaat en browsers) website. Of je nu een ZZP-er, MKB-er, Multinational of Particulier bent, wij zorgen voor een gedegen aanpak en zijn het creatieve brein van jouw business!

Website Advies en strategie

De start naar een nieuwe website

De eerste stap op weg naar een succesvolle website is een gedegen advies en strategie. Datasign helpt je op weg naar een succesvol eindresultaat. Niemand kent je bedrijf zo goed als jijzelf. In één of meerdere gesprekken vertalen wij je doelstellingen en wensen naar een functionele, representatieve en ‘responsive’ website.
Website Concept & Design

Het ontwerp, dé stijl en structuur. Ideeën worden werkelijkheid!

In deze fase zullen jouw website concept en design vorm krijgen. Responsive, Art direction, interactie, user interface en experience en het design zijn zaken die ons creatieve team samen met jou tot een concept website ontwerp maken dat past bij jouw visie, merk en doelstellingen. Met jouw goedkeuring kan daarna de ontwikkeling beginnen.

Website development

De bouw van een mooi webproduct. Daadwerkelijke realisatie

Nu wordt de site daadwerkelijk gerealiseerd. Teksten, interactieve toepassingen, plug-ins e.d. worden verwerkt en getest. Zodra de ontwikkeling zich in de eindfase bevindt kun je, in een afgeschermde omgeving, de eerste versie van je nieuwe website online bekijken.

In een evaluatie gesprek wordt jouw website kritisch geanalyseerd op basis van de gemaakte afspraken. Eventuele aanpassingen worden doorgevoerd. Het geheel wordt nog nogmaals getest en met jouw goedkeuring volgt de live gang!

Online marketing

Voor websites, webshops en alle andere internetdiensten

Standaard melden wij jouw website aan bij de meest relevante zoekmachines. Maar er is natuurlijk meer. Wij verzorgen ook graag de overige ‘planeten om jouw Zon’. Te denken valt aan Nieuwsbrieven, Social Media (Account inrichting en koppeling van bv; Facebook, Twitter, Instagram etc.)

SEO

Zoekmachine Optimalisatie

SEO, oftewel Zoekmachine Optimalisatie (Search Engine Optimalisation), is één van de goedkoopste en beste manieren om meer bezoekers op jouw website of klanten op jouw webshop te krijgen. Meer SEO info is ook hier te vinden.

OOK EEN RESPONSIVE WEBSITE?

Neem vrijblijvend contact op

Contact

Datasign werkt met veel succes samen met deze partners